Kurum Adı : İSKELE ÖĞRETMEN EVİ VE AKŞAM SANAT OKULU
WEB Adresi : http://vaniskeleogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : İskele Caddesi.No 244 VAN

VİZYON
Öğretmenlerimizin; Meslekî ve kültürel gelişmelerine, hizmet içinde ortaya çıkacak eğitim ihtiyaçlarının giderilmesine, davranış ve işbirliği içerisinde olmalarına, birbirleri ile tanışmalarına, kaynaşmalarına ve dayanışmalarına, sosyal ve moral ihtiyaçlarının karşılanmasına, aileleri ve çevreleri ile sürekli ve olumlu ilişkiler içinde bulunmalarına, öğretmenler günü kutlamalarına, ölüm ve hastalık hallerinde dayanışma içinde olunmasına, öğretmenlerimiz tarafından istenilen ve tercih edilen bir kurum olabilmek ve katkı sağlayabilmek

MİSYON
Öğretmenlerimize, hizmet içi eğitim faaliyetlerine eğitim merkezi veya yardımcı birim olarak gerekli desteği sağlamak, hizmet içi eğitim faaliyetlerine katılanların kültürel ve çevre gezilerine, faaliyetlerin açılış ve kapanış törenlerine, benzeri organizasyonların yürütülmesine yardımcı olmak, öğretmenlere yönelik olarak, öğretim yöntem ve teknikleri ile diğer meslekî konularda kurslar, paneller, çalışma toplantıları düzenlemek, işletmelerde meslek eğitimi uygulaması kapsamında meslekî ve tekniköğretim okul ve kurumları öğrencilerinin beceri eğitimi yapmalarına katkı sağlamak için varız

...

Öğretmen Sayısı : 0
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 0
Öğretim Şekli :
Ders Başlama ve Bitiş Saati :
Derslik Sayısı : 0 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Goğalgaz

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : 1 km
Ulaşım : Şehir içi servisler
Servis Bilgisi : Minibüs ve Belediye Halk Otobüsleri
Yerleşim Yeri Bilgisi : Binamız Abdurrahmangazi Mah.İskele Caddesi üzerinde bulunmaktadır.

İSTATİSTİKLER
Kontenjan Bilgileri : Otel odalarımız zemin kattaki lobi bölümü ile birinci ve ikinci katlarımızdan oluşmaktadır. Öğretmenevimiz otel ve restoran bölümü olmak üzere iki kısımdan oluşmaktadır. Otelimiz 37 oda 80 yatak kapasitelidir. Odalarımızın 6 tanesi süit oda olup süit odalarımızın kendine ait yatak odası kısmı olup ayrıca ayrı bir bölümde de oturma gurubundan oluşan ferah odalardan oluşmaktadır. Bütün süit odalarımızda LC televizyon, uydu yayını, mini buzdolabı ve telefon bulunmaktadır. Otelimizde 4 odamızda duble oda olup duble odalarımızda çift kişilik yatak, LC televizyon, uydu yayını, mini buzdolabı ve telefon bulunmaktadır. Otelimizde ayrıca 13 adet çift kişilik standart oda 12 adet üç kişilik standart odamız bulunmakta ve bu odalarımızda da LC televizyon,uydu yayını, mini buzdolabı bulunmaktadır. Otelimizin lobi kısmı son derece modern mobilyalar ile döşenmiş olup 150 kişiyi aynı anda ağırlamaya müsaittir. Tüm odalarımızda banyo, tuvalet, 24 saat sıcak su, televizyon, mini buzdolabı bulunmaktadır. Otel odalarımızın zeminleri laminant parke malzeme ile kaplıdır. Binamızın tamamı kaloriferle ısıtılmaktadır.

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :